FRESH FOOD HEIJPLAAT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 320 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fresh Food Heijplaat. Meer weten? Ontdek meer

5 okt 2022 om 18:55 Ik had aangegeven de pizza Feyenoord graag zonder ui, zaten er wel op en 2 extra's bij de pizza Hawaï en die heb ik niet terug kunnen vinden.
3 okt 2022 om 19:08 Person answering the phone all was super rude. I had to correct the address so I called to give them the correct one and then as the food was late I called to check if all was good this very rude person yelled at me why am I calling that he was busy!
27 sep 2022 om 14:44 Was lekker!
19 sep 2022 om 1:38 Hadden op een specifieke tijd besteld, kreeg netjes bevestiging hoe laat ze er zouden zijn en ze waren er ook exact op de bevestigde tijd
10 sep 2022 om 20:07 Goed en snel
31 aug 2022 om 21:04 Exacte bezorgtijd weet ik even niet meer. Maar we hadden rond 16:50 besteld geloof ik, en het werd om 17:15 al bezorgd. Los daarvan, vinden wij het helemaal niet erg langer te wachten. De turkse pizza viel erg in de smaak! Voor herhaling vatbaar!
31 aug 2022 om 20:51 Heb bijna een uur op het eten moeten wachten. De smaak was wel ok
26 aug 2022 om 16:17 Hamburger was heerlijk
26 aug 2022 om 15:59 Moest nog 20 minuten wachten vanaf de tijd die ik afgesproken had en blijkbasr mag je dasr geen frikandel bestellen tussen de middag
25 aug 2022 om 19:53 Weer top
24 aug 2022 om 20:03 Heerlijke pizza en top bezorgd. Ook in de winkel altijd vriendelijk en in voor een lolletje.
20 aug 2022 om 22:23 eten was goed