FRESH FOOD HEIJPLAAT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 333 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fresh Food Heijplaat. Meer weten? Ontdek meer

30 nov 2022 om 16:01 -0
29 nov 2022 om 19:37 Eten was warm en lekker.
27 nov 2022 om 19:03 Was lekker
26 nov 2022 om 19:39 Was weer prima.
25 nov 2022 om 20:59 Lekker.pizza als.altijd dankjewel en de bezorger is heel vriendelijke gozer
24 nov 2022 om 16:30 Heerlijk gegeten, was weer heerlijk
17 nov 2022 om 19:25 Zoals altijd heerlijk gegeten.
1 nov 2022 om 14:49 Had een grote kapsalon besteld om 11.15u en de zaak ging om 12.00u en ik kreeg me eten pas om 13.20u en het was de slechtste kapsalon die ik ooit gegeten had...geen knoflooksaus en geen vork om te eten en patat was helemaal afgebrand en nog koud.
16 okt 2022 om 8:14 Was weer lekker
15 okt 2022 om 19:23 Ruim een uur en 40 minuten moeten wachten. Logisch dat het eten dan ook niet meer warm was, slap excuus dat het ‘extra druk’ zou zijn. Geen tweede keer.
5 okt 2022 om 18:55 Ik had aangegeven de pizza Feyenoord graag zonder ui, zaten er wel op en 2 extra's bij de pizza Hawaï en die heb ik niet terug kunnen vinden.
3 okt 2022 om 19:08 Person answering the phone all was super rude. I had to correct the address so I called to give them the correct one and then as the food was late I called to check if all was good this very rude person yelled at me why am I calling that he was busy!